ZAGREB OPEN, Zagreb, 17. siječnja 2015.

 

1

Međunarodni turnir“ Zagreb open“ održan je 17.siječnja 2015.godine uz učešće klubova iz Slovenije, Ukrajine, Mađarske, Italije, Austrije, Srbije, BiH, Bugarske, Makedonije i Hrvatske. natjecanje je bilo za sve uzrasne kategorije a naš klub nastupio je sa uzrastom dječaka  i mlađih kadeta.

Od natjecatelja svakako treba izdvojiti Dina Šušnića i Luku Viljušića koji su svojim odličnim borbama ušli u finale. Luka unatoč neprekidnoj dominaciji nakon jednog pada u parter je na kratko ostao nezaštićen, a što je njegov protivnik iskoristio i uhvatio ga u zahvat. No prethodne borbe je zaista dobio na spektakularan način bacajući raznolikim tehnikama u punoj dinamici.

Dino je također vrlo lako ušao u finale deklasirajući svoje protivnike što bacanjima a što dominacijom u parteru, a u finalnoj borbi je izgubio zbog jedne sudačke diskutabilne situacije (kasnije se pokazala opravdana).

kako je ovo prvi turnir i koji prema planu spada u pripremne za nadolazeća državna prvenstva, u suštini možemo biti zadovoljni prikazanim. Od ostalih treba izdvojiti Bornu Rošića koji je zbog ozljede morao odustati od borbe za medalju.

REZULTATI:

RB

IME IPREZIME

KATEGORIJA

USPJEH

  1. 1.        
Lara Šušnić -32kg 3. mjesto
Katia Žunić -52kg Bez plasmana
Mia Mira Rukavina -57kg Bez plasmana
  1. 4.        
Sabina Fetić -70kg 3. mjesto
Antonio Zdunić -42kg Bez plasmana
  1. 6.        
Luka Viljušić -46kg 2. mjesto
Borna Rošić -50kg Bez plasmana
  1. 8.        
Dino Šušnić -55kg 2.mjesto

 

2

Slike sa turnira možete pogledati u našoj galeriji.

Slaviša Bradić